Venus & Mars driver med personlig matchmaking og har dyktige matchmakere rundt omkring i landet vårt. De har et stort nettverk av flere tusen single i Norge som alle søker et seriøst forhold.

Du kan velge å være kandidat som er helt uforpliktende og gratis, eller bli betalende kunde for å få hjelp til å finne en passende match for deg. 


foto Elisabeth Arnet
foto Elisabeth Arnet

Ditt indre liv samarbeider med Venus og Mars

Flere som er på jakt etter en kjæreste ønsker å bli bedre kjent med seg selv først, se på hva som gjør at tidligere forhold ikke har funket, hvilke kriterier man har for seg selv og en partner , om selvfølelse og selvtillit, noen blir raskt skremt når de virkelige følelsene dukker opp i et forhold og avslutter dermed det hele. Noen er så redd for avvisning at de har laget et "panser for hjertet" (isdronningen). Mange har traumer og sår fra barndom (ofte ubevisste) som har med kjærlighet eller seksualitet å gjøre, som gjør forhold/kjærlighet/nærhet utfordrende som voksne. 

Mange og spesielt mange unge i dag er vokst opp med en eller annen form for tidlig skuffelse i kjærlighet og avvisning, og for å bøte på dette har de bygget opp sin identitet på utseende og performance, der deres høyeste prioritet er en bra opptreden og se godt ut " jeg vil være så perfekt og attraktiv at alle blir tiltrukket av meg, slik at jeg aldri igjen trenger  å bli avvist".  Her kan man finne de som ønsker seg en flott kjæreste de kan se flott ut sammen med eller som kan kaste glans over dem og de som har så høye krav at de aldri finner en som er bra nok. Kjærlighet forveksles ofte med beundring.

Mange har hatt mange små forhold bak seg og andre knapt et forhold og ønsker hjelp til å se hva dette kan handle om og gjøre noe med dette mønsteret før de går videre til å søke etter en partner.

Noen vil gjenkjenne i seg selv eller partner man har hatt,  "krigeren" den dominante, som kanskje kriger på idrettsarenaen, i finansverden, i politikken, men under overflaten er han svært usikker. En annen type er "alfahannen" som er erobreren som beundres, men er gjerne for opptatt av seg selv og finner ikke ro i sitt indre.  

Noen personligheter går lettere sammen, men kan likevel være usunne og forhold som etter hvert ikke vil klare seg.  Det kan være et forhold der den ene partneren er giveren av omsorg og beskyttelse og der den andre parten alltid har lengtet etter å få den type omsorg. Det er også personligheter som passer lite sammen som der den ene partneren har behov for å ha kontroll og mangler tillitt, og der den andre parten er redd for å miste sin autonomi og selvbestemmelse.