DITT INDRE LIV - Elisabet
InnerLife terapi
Kroppsbasert psykoterapi som vektlegger hele mennesket.
 
Det er på det indre nivået av psyken som vi kaller for Selvet, at et menneske kan gjenfinne en dypere mening og retning for sitt liv og da må kroppen også med. Når vi er syke, sliter følelsesmessig eller lengter etter større egenverdi, trenger vi å se innover i oss selv for å forløse det som hindrer vår livsutfoldelse.
 
Jeg tilbyr deg en dybdeterapi, hvor jeg som terapeut begynner timen med å gi deg en ivaretakende, rolig og rytmisk terapeutisk massasje, med oppmerksomhet på din kropp og pust , slik at du også kan møte psyken på en åpnere måte (se Innerlife massasje). Om du av en eller annen grunn ikke føler deg rede for massasje er du selvsagt likevel velkommen. Da jobber vi likevel kroppsorientert, men uten berøringen.

Med en varsomhet, omsorg og innlevelse guider jeg deg etterhvert som du føler deg rede, gradvis bakenfor de daglige tankene dine, gjennom følelser og den ubevisste smerten. For bakenfor smerten, finnes fortsatt et rom i psyken hvor dine egne indre kvaliteter, livsoverskudd, egenskaper og verdier er intakt. Her møter du din indre kraft og kjenner at du ikke lenger trenger å "flykte", men kan ta eierskap i ditt eget liv. 
 
 
Ønsker du å gjenfinne livsgleden og dine sanne kvaliteter?
Er du villig til å ta noen skritt...
Jeg går de gjerne med deg
 
 
Et krav under den 4-årige utdannelsen er at vi selv går jevnlig i terapi og utøver ukentlig gjennom alle 4 årene, noe som betyr at jeg har selv kjent og erfart terapien også i egen kropp.